Palvelut

Viherkatot

Viherkatto sopii loistavasti kaupunkirakentamiseen sekä yksityisasuntojen katoille. Viherkatto tuo ympäristöön vihreyttä ja mukauttaa kiinteistön sulavasti ympäristöönsä. Kaupunkirakentamisessa viherkatolla voidaan tehdä viihtyisä oleskelutila katolle kun viherkattoratkaisu on käytössä.

Viherkatot

Esteettisesti miellyttävä, pohjoismaisen standardin mukainen viherkattojärjestelmä on sekä yksinkertainen asentaa, että ominaisuuksiltaan kustannustehokas ja ympäristöystävällinen. Viherkaton avulla voidaan muun muassa parantaa ilmanlaatua hapen ja kosteuden puolesta, tasata sadevesipulssia, tuoda taloudellista hyötyä lämmönsäätelyn kautta, tarjota elinalueita hyönteisille ja eläimille, ja vähentää ilmansaasteita. Kasvillisuuden avulla luodaan monin tavoin laadukkaampaa elinympäristöä ja hyötykäytetään varsinkin kaupunkiympäristön hävikkitilat!

Pohjoiseen ilmastoon sopiva maksaruohomatto soveltuu erittäin monenlaiseen rakennustarpeeseen – se voidaan asentaa muun muassa yksityis- ja julkistalojen katoille, autotallien tai hallien katoille, kiviaitojen päälle, erilaisiin rinteisiin tai kiertoliittymiin. 

Maksaruohomattoon on sisäänrakennettu noin 8-15 eri ruohomattolajia, jonka vuoksi se mukautuu kasvupaikan mukaisesti ja näin ollen sopii monenlaisen rakenteen katoksi. Viherkatto on luonnon elävä materiaali, joten se muuttuu jatkuvasti myös vuodenaikojen mukaan, mikä luo koko rakennukselle ainutlaatuista ilmettä. Maksaruohokatolle luodaan hoitosuunnitelma, jota noudatettaessa viherkatto säilyy hyväkuntoisena ja antaa parhaimman hyödyn – sekä ympäristölle että viherkaton omistajalle!

Kirjastonpuiston rakentaminen, 2016-2017

Kaupunkipuiston rakentaminen pohjarakenteineen Vantaan keskustaan.

Referenssit, Ympäristörakentaminen, Infrarakentaminen, Etelä-Suomi
  Talvisodan muistomerkin maarakennus- ja pintatyöt, 2017

  Talvisodan muistomerkin maarakennus- ja pintatyöt, 2017

  Referenssit, Etelä-Suomi, Infrarakentaminen, Ympäristörakentaminen
   Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan uudistaminen, 2014

   Historiallisen kasvitieteellisen puiston uudelleenrakennus

   Referenssit, Etelä-Suomi, Infrarakentaminen, Ympäristörakentaminen
    Korson keskuspuiston lampien ruoppaus, siltojen ja padon rakentaminen, 2016-2017

    Korson keskuspuiston lampien ruoppaus, siltojen ja padon rakentaminen, 2016-2017

    Referenssit, Etelä-Suomi, Ympäristörakentaminen, Infrarakentaminen
     Ota yhteyttä