Referenssit

Kampusareena Tampere

Kampusareena Tampere

Vihertaitaja 2015 -kilpailussa palkittu Kampusareenan viherkatto

Kampusareenan viherkattoprojekti toteutettiin kahdessa erässä talven molemmin puolin: vuoden 2014 marras-joulukuussa asennettiin noin kolmasosa salaojitusmatoista ja aloitettiin kivityöt. Työt jatkuivat vuoden 2015 helmikuussa lumitöiden teolla ja jäätyneiden pohjien sulatuksella, minkä jälkeen töitä jatkettiin betonilatoituksella ja reunakivien asentamisella.  

Huhtikuussa jatkettiin salaojitusmaton ja -kerroksen asentamisilla ja alettiin asentaa luiskakennostoa kohteen länsipäähän. Kuukauden lopulla aloitettiin ensimmäiset kasvualustan nostot ja levitykset, joita jatkettiin vaiheittain toukokuun loppuun saakka, jolloin siirtonurmet nostettiin ja asennettiin katolle. Kesäkuun alussa suoritettiin istutustyöt. Kohde luovutettiin elokuussa 2015.  

Kampusareenan viherkatto palkittiin Vihertaitaja 2015 -kilpailussa asunto- ja kiinteistöyhtiöpihojen sarjassa. Kohteen ansiona pidettiin huolellista detaljisuunnittelua ja erityisesti toteutuksen detaljitasoa. Korkeatasoisesti toteutettu ja esteettisesti kaunis kattopuutarha tarjoaa tilat yhdessäoloon ja oleskeluun. 

Takaisin

Takaisin

Ota yhteyttä.