Palvelut

Melusuojausta koko Suomen alueella

Toteutamme melunsuojausta koko Suomen alueella puisilla ja metallisilla aidoilla sekä erilaisilla läpinäkyvillä ratkaisuilla,

Melusuojausta koko Suomen alueella

Toteutamme melusuojausta koko Suomen alueella puisilla ja metallisilla aidoilla sekä erilaisilla läpinäkyvillä ratkaisuilla, kuten lasituksilla ja pintakarkaistulla polykarbonaatilla. Tarvittaessa pystymme toteuttamaan myös meluesteiden perustusrakenteet.

Arvojemme mukaan huolehdimme siitä, että meluesteet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän, mutta kuitenkin niin, että ne täyttävät meluntorjuntavaatimukset ja ovat maiseman kanssa linjassa.

Meluseinät

Tarjoamme seinämäiset melunsuojausratkaisut alumiiniteräsrakenteisina A4- tai puurakenteisina B3- ratkaisuina. Alumiiniteräsrakenteet ovat CE-merkittyjä Euroopassa valmistettuja paneeleja, joita on saatavilla RAL-väreissä sekä tarvittaessa verhoiltuna puurakenteilla, verkoilla tai muilla elementeillä. Puurakenteet ovat joko tehdasvalmisteisia tai omavalmisteita tilaajan toiveen mukaan.

Melukaiteet

Toteutamme kaidemaiset ratkaisut alumiini- tai teräsrunkoisina läpinäkyvänä materiaalina tilaajan vaatimusten mukaisesti joko laminoidulla ja karkaistulla lasilla, Hammerglass-lasitusratkaisulla tai kovapinnoitetulla polykarbonaatilla.

 

Ota yhteyttä.