Referenssit

Asuntomessualue, Puustellinmetsän puisto, Tuusula

Asuntomessualue, Puustellinmetsän puisto, Tuusula

Asuntomessualueella sijaitsevan Puustellinmetsän puiston rakentaminen

Tuusulan asuntomessualueella sijaitsevan  Puustellinmetsän puiston rakentaminen aloitettiin toukokuussa 2019.Talvitaukoa pidettiin kolmen kuukauden ajan. 

Pinta-alaltaan rakennettava alue oli noin kuusi hehtaaria, lisäksi urakkaan kuuluivat messualueen katupuuistutukset sekä lisätyönä tilattu tulvaniittyalue.

Puistossa on otettu huomioon nykytrendien mukaisesti hulevesien imeytys. Käytännössä kaikki hulevedet asuntomessualueelta sekä puistosta johdetaan puiston hulevesiaiheiden kautta.

Yrttipuutarhassa on omahulevesi uomansa ja puiston keskiosassa isompi hulevesiallas jonka yhteyteen on rakennettu myös oleskelualueita ja grillipaikka.

Katupuita istutettiin kaikkiaan 265 kpl. Puistoon istutetut kasvit on suurimmaksi osaksi hyötykasveja, hedelmäpuita, yrttejä ja varpuja. Puistopuita istutettiin 209 kpl ja perennoja, yrttejä ja varpuja noin 11000 kpl. Harviala on luonnollisesti toimittanut kaikki istutetut kasvit.

Puistoon on sisällytetty toimintoja käyttäjän näkökulmasta hyvin kattavasti. Lapsille löytyy iso leikkialue "scoottipooleineen".

Leikkivälineiden toimitus: KOMPAN https://www.kompan.com/fi/fi

Varttuneemmalle käyttäjäkunnalle löytyy oleskelualueita, liikuntapaikka ja viljelypalstoja sekä petankkikenttä.

Urakan luovutuksen yhteydessä Harviala lahjoitti ja VRJ Etelä-Suomi asensi puistoon kaksimetrisen hyönteishotellin.

 

Takaisin

Takaisin

Ota yhteyttä.