Palvelut

Linjasaneeraukset

Hoidamme linjasaneeraukset kokemuksella ja ammattitaidolla. Meillä on kokemusta monenlaisista linjasaneerauskohteista yli 10 vuoden ajalta, joten olemme luotettava valinta niin perinteisen kuin vaihtoehtoisia menetelmiäkin hyödyntävän putkiremontin toteuttajaksi.

Linjasaneeraukset

Putkiremonttien toimintajärjestelmä takaa erinomaisen lopputuloksen

Olemme laatineet linjasaneerauksille erillisen toimintajärjestelmän sen kokemuksen perusteella, minkä olemme saaneet lukuisista hankkeista. Kehitämme järjestelmää edelleen saamiemme palautteiden, kokemusten ja kehittyvän teknologian myötä.

Toimintajärjestelmässä hanke jaetaan eri osa-alueisiin: järjestelmä määrittää aikajanan avulla eri vaiheisiin kuuluvat tarkistukset, tehtävät ja niiden vastuuhenkilöt. Sen apuna toimivat laadun- ja työturvallisuuden valvontaohjelmat sekä taloushallinta- ja aikataulutusohjelmistot.

Toimintajärjestelmämme avulla varmistamme linjasaneerauksien korkean laadun, aikataulujen pysyvyyden ja erityisesti asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Toimimme kaikissa linjasaneerauskohteissamme pääurakoitsijana. Rakennusosastomme organisaatioon kuuluu jo yli 100 saneerausrakentamisen ammattilaista ja lisäksi laaja verkosto hyviksi tiedettyjä yhteistyökumppaniurakoitsijoita.

Linjasaneeraukset asiakasta kuunnellen

Kaiken toimintamme tärkein kulmakivi on hankkeiden asiakaslähtöisyys: kuuntelemme osakkaita, kunnioitamme asiakkaidemme koteja ja välitämme siitä, mitä teemme.

Taloyhtiön linjasaneeraus on suuri remontti, mutta yhtä aikaa myös mahdollisuus: asukkaan kannalta tämä on oivallinen tilaisuus toteuttaa myös muita huoneistoon liittyviä remontteja samalla kertaa. Asiantuntevat työntekijämme auttavat yksilöllisen lopputuloksen aikaansaamisessa.

Keittiöremontti mielessä? 

Keittiöremontti on mahdollista toteuttaa putkiremontin aikana. Tarvittavat ammattilaiset asbestipurkajista sähköasentajiin löytyvät valmiiksi työmaalta, ja VRJ Keittiöt -osastomme rakentaa sinulle mieleisesi keittiön.

Keittiösuunnitelmat hoituvat yksilöllisesti suunnittelijamme kanssa, ja kalusteet saapuvat ajallaan luotettavasti kotimaiselta kalustetehtaalta. Kodinkoneiden uusiminen on helppoa urakan aikana: sinä valitset, me otamme vastuun siitä, että saat haluamasi lopputuloksen.

Osakkaiden ja asukkaiden yhteyshenkilönä toimii koko projektin ajan sama henkilö, joka on helposti tavoitettavissa. Putkiremontti ei koskaan ole meluton, pölytön tai täysin vaivaton. Siksi tarjoamme talon asukkaille kaiken mahdollisen avun, jolla remontista voidaan tehdä helpompi.

Sujuva tiedottaminen tärkeä osa onnistunutta linjasaneerausta 

Tiedottamisessa käytämme asiakkaillemme parhaiten sopivia tiedotuskanavia. Jokaiselle hankkelle laaditaan myös VRJ Koti -extranetpalvelu.

 

 

 

Ota yhteyttä.