Palvelut

Toimitilasaneeraukset

VRJ Rakennus toteuttaa ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin toimitilasaneeraukset laajoista, tuhansien neliöiden tilamuutoksista pienempiin pintaremontteihin.

Toimitilasaneeraukset

Toimitilasaneerauksien ammattilainen

 

Teemme pintaremontteja toimitiloihin, joissa yrityksen ilme halutaan päivittää sekä tiloihin, joissa vuokralainen ja toimiala vaihtuvat, jolloin tarvitaan mahdollisesti isompia rakenteellisia muutoksia. Annamme asiakkaillemme aina kaiken osaamisemme ja täyden työpanoksemme, jotta saavutamme mahdollisimman hyvän lopputuloksen.

 

Olemme toteuttaneet lukuisia liiketilauudistuksia ja urakoineet kokonaan uusia liiketiloja. VRJ Rakennus tarjoaa samassa paketissa talotekniikan ja muut erikoisosaamisalat kaikkiin hankkeisiin. Toimimme pääurakoitsijana kaikissa toimitilasaneerauksissa.

 

Toimistosaneeraukset pitkällä kokemuksella

VRJ Rakennus on kokenut toimistosaneeraaja: Saneerausorganisaatioomme kuuluvat aina oma työnjohto ja omat rakennusammattimiehet. Erikoisosaamista vaativissa töissä käytämme ammattitaitoisia aliurakoitsijoita.

Tarjoamme toimistosaneerauksia kokonaishinta-arviolla tai kokonaisurakkatarjouksena, joiden liitteeksi laadimme yksikköhintaluettelot mahdollisia muutoksia varten. Kaiken toimintamme pohjana on tiivis ja luottamuksellinen kumppanuus rakennuttajan kanssa. Tilaajan ja käyttäjän toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla.

Olemme suorittaneet toimistosaneerauksia myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa kohteissa, kuten Fennia-korttelissa, Kluuvikadulla, Suomen Pankissa, Lasipalatsissa ja Uudessa ylioppilastalossa.

Liiketilan saneeraus asiantuntijan avulla

Liiketilan saneeraus kannattaa hoitaa yhdessä kokeneen asiantuntijan kanssa. VRJ Rakennus on ollut mukana toteuttamassa muun muassa uusia kuntosaleja ja ravintoloita sekä hotellisaneerauksia. Meillä on vankka kokemus kauppakeskusten talotekniikan ja vesikattojen korjaustöistä. Liiketilan saneerauksissa pääasiallisia tilaajia ovat kiinteistömanagerit tai isännöitsijät.

Saneerauksen kohteina myös koulut, päiväkodit, terveysasemat ja väestönsuojaluolastot

VRJ Rakennus on toteuttanut useita saneerauksia päiväkoteihin ja kouluihin, esimerkiksi Museoviraston suojeleman Kulosaaren yhteiskoulun vesi-, viemäri- ja sähkösaneerauksen. VRJ Rakennus on toiminut pääurakoitsijana lisäksi esimerkiksi Nöykkiön, Lähderannan, Perkkaanpuiston ja Sunan koulujen saneeraustöissä Espoossa sekä päiväkoti Sataman maanrakennus- ja saneeraustöissä Helsingissä.

VRJ on toiminut pääurakoitsijana useassa suuressa väestönsuojasaneeraushankkeessa. Suurimmassa Torkkelinmäen väestönsuojassa maanalaisia neliöitä oli lähes 15 000 kahdessa kerroksessa. Espoon Kannussillanmäen väestönsuojan urakka-alueella sijaitsi monenlaisia tiloja: kahvila, urheilutiloja, lääkäriasema ja teatteri. Tämän hankkeen pääpaino oli koko väestönsuojatilojen talotekniikan uusimisessa.

Oulun keskustassa hyvinvointikeskus ODL:n talojen KCKD laaja peruskorjaus on myös VRJ Rakennuksen urakoima. Sopimuksen sisältöön kuuluivat laajat tilamuutokset, uudet pinnat ja talotekniikka kauttaaltaan koko rakennukseen sekä vesikaton uusiminen.

 

Ota yhteyttä