Palvelut

Toimitilasaneeraukset

Toteutamme ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin toimitilasaneeraukset laajoista, tuhansien neliöiden tilamuutoksista pienempiin pintaremontteihin.

Toimitilasaneeraukset

Teemme pintaremontteja toimitiloihin, joissa yrityksen ilme halutaan päivittää sekä tiloihin, joissa vuokralainen ja toimiala vaihtuvat, jolloin tarvitaan mahdollisesti isompia rakenteellisia muutoksia.

 

Annamme asiakkaillemme aina kaiken osaamisemme ja täyden työpanoksemme, jotta saavutamme mahdollisimman hyvän lopputuloksen. Olemme toteuttaneet lukuisia liiketilauudistuksia ja urakoineet kokonaan uusia liiketiloja. Tarjoamme samassa paketissa talotekniikan ja muut erikoisosaamisalat kaikkiin hankkeisiin.

 

Toimimme pääurakoitsijana kaikissa toimitilasaneerauksissa.

 

Toimistosaneeraukset pitkällä kokemuksella

VRJ Rakennus on kokenut toimistosaneeraaja: saneerausorganisaatioomme kuuluvat aina oma työnjohto ja omat rakennusammattimiehet. Erikoisosaamista vaativissa töissä käytämme ammattitaitoisia aliurakoitsijoita.

Tarjoamme toimistosaneerauksia kokonaishinta-arviolla tai kokonaisurakkatarjouksena, joiden liitteeksi laadimme yksikköhintaluettelot mahdollisia muutoksia varten. Kaiken toimintamme pohjana on tiivis ja luottamuksellinen kumppanuus rakennuttajan kanssa. Tilaajan ja käyttäjän toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla.

Olemme suorittaneet toimistosaneerauksia myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa kohteissa, kuten Fennia-korttelissa, Kluuvikadulla, Suomen Pankissa, Lasipalatsissa ja Uudessa ylioppilastalossa.

Liiketilan saneeraus asiantuntijan avulla

Liiketilan saneeraus kannattaa hoitaa yhdessä kokeneen asiantuntijan kanssa. Olemme olleet mukana toteuttamassa muun muassa uusia kuntosaleja, ravintoloita ja hotellisaneerauksia. Meillä on vankka kokemus kauppakeskusten talotekniikan ja vesikattojen korjaustöistä. Liiketilan saneerauksissa pääasiallisia tilaajia ovat kiinteistömanagerit tai isännöitsijät.

Saneerausta monenlaisissa kohteissa

Olemme toteuttaneet useita saneerauksia päiväkoteihin ja kouluihin, esimerkiksi Museoviraston suojeleman Kulosaaren yhteiskoulun vesi-, viemäri- ja sähkösaneerauksen.

Toimimme pääurakoitsijana esimerkiksi Nöykkiön, Lähderannan, Perkkaanpuiston ja Sunan koulujen saneeraustöissä Espoossa sekä päiväkoti Sataman maanrakennus- ja saneeraustöissä Helsingissä.

Olemme toimineet pääurakoitsijana myös useassa suuressa väestönsuojasaneeraushankkeessa. Näistä suurimmassa, Torkkelinmäen väestönsuojassa, maanalaisia neliöitä oli lähes 15 000 kahdessa kerroksessa.

Espoon Kannussillanmäen väestönsuojan urakka-alueella sijaitsi monenlaisia tiloja: kahvila, urheilutiloja, lääkäriasema ja teatteri. Tämän hankkeen pääpaino oli koko väestönsuojatilojen talotekniikan uusimisessa.

Oulun keskustassa hyvinvointikeskus ODL:n talojen KC–KD laaja peruskorjaus on meidän urakoimamme. Sopimuksen sisältöön kuuluivat laajat tilamuutokset, uudet pinnat ja talotekniikka kauttaaltaan koko rakennukseen sekä vesikaton uusiminen.

 

Ota yhteyttä.