Referenssit

Maasälväntie 2–12 ryhmäkorjaushanke

Maasälväntie 2–12 ryhmäkorjaushanke

Taloyhtiöiden linjasaneeraukset Maasälväntiellä Helsingissä.

Helsingissä Maasälväntie 2–12:n ryhmäkorjaushanke koostuu viidestä erillisestä, mutta keskenään samanlaisesta taloyhtiöstä, joissa päätettiin suorittaa yhteistyössä talojen linjasaneeraukset. Yksirappuisissa taloissa huoneistoja on 47–48 kpl. Taloyhtiöt ovat osa rakennustaiteellisesti arvokasta Pihlajanmäen asuinaluetta ja siksi myös Museoviraston suojeluksessa.

Ryhmäkorjaushanke suoritettiin vuosina 2015-2016 siten, että työn alla oli parhaimmillaan kolmen taloyhtiön korjaustyöt. Taloyhtiöissä uusittiin vesijohdot, viemärit ja huoneistojen märkätilat. Huoneistojen sähköt uusittiin osittain, ja talojen kellarikerrokset peruskorjattiin. Kahteen taloyhtiöön asennettiin edelläkävijöinä lämmöntalteenottojärjestelmät. VRJ:n oma maarakennuspuoli uudisti talojen tonttiliittymät.

Taloyhtiöt hyötyivät selvästi päätöksestään suorittaa linjasaneeraukset ryhmäkorjaushankkeena, ja töiden edetessä osa huoneistoista luovutettiinkin sovittua aikataulua aiemmin. Isännöitsijät Mervi Mäki-Aaltio ja Minna Oinonen Isännöinti ja Kiinteistöhuolto MKM Oy:stä antoivat kiitosta asiakaspalvelulähtöisyydestä, tiedottamisesta, aikataulujen pitävyydestä ja sujuvasta yhteistyöstä eri osapuolten välillä.

 

Takaisin

Takaisin

Ota yhteyttä.