Meille töihin

Työntekijätarinat

Veera Kuusela

Laatoittaja
VRJ Etelä-Suomi Oy

laatoittaja työntekijätarinat

MONITAITOINEN LAATOITTAJA

Olen Veera Kuusela laatoittaja, mutta tilanteesta riippuen työskentelen myös mm. tiivistäjänä, palokatkontekijänä ja timpurin vänkärinä. Olen suorittanut Oulun aikuiskoulutuskeskuksessa talonrakentajan perustutkinnon. Kun minulla oli kurssia jäljellä puoli vuotta, minulla oli suoritettavana laatoituksen näyttö. Minut vietiin työmaalle ja jäin sille tielle. Aloitin Oulun Remonttipalvelulla (ORP), jonka VRJ sittemmin osti, vuonna 2011 ja kulkeuduin saman virran mukana VRJ:lle.

Työskentelen laatoittajana saneeraus- ja uutiskohteissa, toimistotiloissa ja kodeissa minne vain käsky käy. Laatoitan mm. kosteita tiloja, eteisen lattioita ja keittiön välitiloja eli kaikenlaisia tiloja laatan koosta riippumatta. Työssäni vaaditaan tarkkuutta, joten minut laitetaan sellaisiin tehtäviin, joissa täytyy tehdä tarkkaa ja siistiä jälkeä. Usein minun on täytynyt mennä myös ahtaisiin paikkoihin: Palokatkohommissa on sellaisia rakoja, joihin nippa nappa mahtuu, ja sitten täytyy tiivistää reiät umpeen. Se on usein haastavaa. Kerrankin oli sellainen tilanne, että oli vain 15 cm leveä aukko, josta sujahtaa ylös. Työkaverini ihmettelivät, miten olin päässyt sinne. Aloin tulla alas ja jäin korvistani kiinni.

Työn iloa

Tykkään työskennellä VRJ:llä tosi paljon. Töitä on riittänyt, ja työnantaja on joustava ja huolehtii työntekijöistään aivan mahtavasti. Työnjohtajien kanssa voi keskustella ja sopia asioista avoimesti. Meillä on hyvä työporukka, jonka kanssa olemme tehneet töitä Remonttipalvelun ajoista lähtien. Työmaat muuttuvat, mutta ydinporukka pysyy yhdessä. Hyvät työkaverit ovatkin tärkeä osa työssä viihtymistä, mutta ei kai tätä työtä tekisi, jos siitä ei tykkäisi.

Takaisin

Ota yhteyttä.