Meille töihin

Työntekijätarinat

Ahti Käsmä

Kirvesmies
VRJ Etelä-Suomi Oy

kirvesmies työntekijätarinat

URHEILEVA JA LAULAVA TIMPURI

Olen työskennellyt VRJ:llä kirvesmiehenä vuodesta 2016. Ensimmäisen kosketukseni yritykseen olin saanut jo edellisenä vuonna työskennellessäni siellä vuokramiehenä. Parasta työssäni ovat monipuoliset työtehtävät, ja se, että työn jäljen näkee heti. 

Valmistuin kirvesmieheksi vuonna 1992, jonka jälkeen olen työskennellyt alan hommissa. Kun kotikonnuillani Kuusamossa oli niukanlaisesti raksahommia, opiskelin lähihoitajaksi. Valmistumiseni jälkeen työskentelin lähihoitajana vajaat pari vuotta.

Timpurin työssä monipuolinen kokemus ja hyvä fyysinen kunto ovat eduksi. Hyvät työkalut ja koneet mahdollistavat tehokkaan työskentelyn. Työturvallisuus, haastavatkin tilanteet, kuten melulta ja pölyltä suojautuminen huomioidaan joka työvaiheessa. Siitä kaikki pitävät huolen työyhteisössä. Hallitsen myös ensiaputaidot, mutta onneksi olen joutunut käyttämään niitä harvoin. 

Toimivassa yhteistyössä

VRJ:llä homma toimii kokonaisuudessaan loistavasti ja työntekijöistä pidetään huolta. Työterveys on ensiluokkaa, virkistysiltoja järjestetään tilanteen mukaan, ja meitä kannustetaan liikkumaan vapaa-ajalla: työnantaja tarjoaa kaikille työkykykortit, joita voi käyttää joko liikuntaan tai kulttuuriin, ja olemme käyneet porukalla juoksemassa VRJ:n joukkueessa Oulussa keväisin järjestettävän Terwamaratonin.

Minulle henkilökohtaisesti kaikkein tärkeimmät asiat, miksi viihdyn niin hyvin työssäni, ovat mutkattomasti toimivat vuoropuhelu ja kemia työkavereiden, mestareiden, toimiston väen ja johtajien kanssa. Iloa ja naurua riittää positiivisuus ja hyvä henki näkyvät päivittäin!

Toivon pitkää työura VRJ:n palveluksessa. Haluaisin oppia jotain uutta ja olla pikkuisen parempi timpuri ja työkaveri joka päivä.

Luontoon voimaantumaan

Minä irtaudun arjesta juoksu- ja hiihtolenkillä sekä punttisalilla. Metsästys on ykkösharrastukseni syksyisin: karjalankarhukoira irti ja haku päälle, niin kyllä siinä arki unohtuu. Käyn lintumetsällä ja hirvenpyynnissä Kuusamossa. Tietenkin osaan myös heilahtaa viihteelle ystävien kanssa ja rakastan laulaa karaokea.

p.s. Ahdin voimannäytevideo löytyy VRJ Groupin Facebook-sivulta "Raksamiehen taukojumppa".

Takaisin

Ota yhteyttä.