Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pasilan Veturitorin peruskorjaus tulossa valmiiksi

helsinki Kivityöt Puistorakentaminen Tiedote ympäristörakentaminen

Helsingin Pasilan Veturitorin peruskorjaus on valmistumassa. Pääurakoitsijana VRJ vastaa torin pinnotteiden, tukimuurien, kalusteiden sekä istutusten uusimisesta. Urakka-alueen pinta-ala on kokonaisuudessaan 5500 neliötä, ja siitä noin 3500 neliötä laatoitusta ja loput istutuksia.

Aloitimme työmaan talvea vasten viime syksynä. Leudompi talvi olisi helpottanut etenkin kivitöitä, mutta kaikesta selvittiin, myös logistiikkajärjestelyiden kanssa. Torin toisessa päässä olevat altaat olivat varmasti vaativimmat osuudet tällä työmaalla. Niille valettiin omat perustukset ja näkyvä muuri tuli graniittisista paasikivistä. Altaat tulevat täyteen kasveja ja kuorikatetta.”, kertoo VRJ:n vastaava työnjohtaja Henri.

Veturitori tunnetaan monen kulkureitin, tapahtuman ja toimiston risteyskohtana, lähellä Triplaa ja Pasilan juna-asemaa. Vielä tällä viikolla tehdään loput kivityöt alta pois, kylvetään nurmi ja levitetään kuorikate kasvien suojaksi. Erityiskiitos jo tässä vaiheessa kaikille hankkeessa mukana olleille työntekijöille, urakoitsijoille ja kumppaneille.

Takaisin

Ota yhteyttä.