Ajankohtaista

Ajankohtaista

Nimitys: Valtteri Karjula VRJ Etelä-Suomi Oy:n markkinointipäälliköksi

Markkinointi Nimitys Rakennusala Rakentaminen Tiedote


​​​​​Kokonaisvaltaiseen rakentamiseen erikoistuneen VRJ Group Oy:n suurin tytäryhtiö VRJ Etelä-Suomi Oy on nimittänyt BBA Valtteri Karjulan, 35 uudeksi markkinointipäälliköksi. Karjula siirtyi uuteen työhön pohja-ja perustustoimija Perustavan palkkalistoilta ja aloitti tehtävässään toukokuun alussa.

Ensin henkilöstöpalvelualalla ja myöhemmin rakennusalalla työskennellyt Valtteri Karjula on tullut tunnetuksi viime vuosina yhtenä suomalaisen rakennusalan markkinoinnin edelläkävijänä. Karjula on ollut luomassa mm. Perustavan vahvaa B2C-brändiä pientalorakentajien keskuudessa ja tähyää seuraavaksi laajempaan rakennusalan toimintaympäristöön.

"Pääsen mukaan varsin pitkäikäiseen rakennusalan brändiin, joka rakentaa ja ylläpitää hyvää elinympäristöä. VRJ:n yrityshistoria on pidempi kuin oma elämäni, joten opittavaa ja sisäistettävää riittää. Arjen dokumentoinnin kautta lähdemme aktiivisesti kertomaan ulospäin mitä kaikkea teemme ja millaisissa asioissa asiakkaita autamme.", markkinointipäällikkö Valtteri Karjula kertoo.

Markkinoinnin panostus on osa VRJ:n nykyistä strategiaa. Vuosille 2024 – 2026 laadittu toimintastrategia pitää sisällään mm. aktiivisen asiakastyön sekä ulkoisen viestinnän vahvistamisen. VRJ haluaakin lisätä omaa tunnettavuutta omissa kohderyhmissä ja sitä kautta vahvistaa asemiaan edustamiensa toimialojen huipulla.

"Nyt jos koskaan meillä on loistava sauma satsata markkinointiin ja valmistautua tulevaan. Haluamme tämän panostuksen kautta varmistua, että säilymme edelleen alan edelläkävijänä niin työnantajana kuin toimittajana. Toimintamme perustuu aina ihmisten osaamiseen ja uskon, että Valtterin palkkaus edesauttaa näiden asioiden esiintuomisessa yhä laajemman yleisön tietoisuuteen.", VRJ Etelä-Suomen toimitusjohtaja Jyri Hussa kommentoi.

Vuonna 2023 VRJ-konsernin liikevaihto ylitti 110 miljoonaa ja sen yhtiöt työllistivät noin 400 rakennusalan ammattilaista. VRJ:n toimialoja ovat infra- ja ympäristörakentaminen, linjasaneeraus ja toimitilarakentaminen, kunnossapito, betoni- ja siltarakentaminen, auto-ja konepalvelut sekä murskaus ja asfaltointi.

Lisäksi VRJ Etelä-Suomi Oy:n tytäryhtiö Harviala Oy toimittaa viherrakentamisessa käytettäviä taimia ja muita ympäristötuotteita Suomeen ja muihin Pohjoismaihin.

Lisätiedot:

Jyri Hussa, toimitusjohtaja, VRJ Etelä-Suomi Oy
p. 041 517 7622

Valtteri Karjula, markkinointipäällikkö, VRJ Etelä-Suomi Oy
p. 044 026 5166

Takaisin

Ota yhteyttä.