Tarinamme

Yrityksemme tarina

VRJ Group Oy sai alkunsa oululaisveljesten Pekka ja Olavi Järvenpään intohimosta viherrakentamiseen, mikä heille syntyi jo opiskeluaikana puutarhakoulussa. Kipinä johti yrityksen perustamiseen 1980-luvun taitteessa, jolloin yritys tunnettiin vielä nimellä Viherrengas Järvenpää. Alussa veljekset tekivät töitä pienellä kalustolla ja harjoittivat täysin omatoimista jälleenrakentamista kahden miehen voimin. Tuotanto kuitenkin kasvoi nopeasti, ja siirryttiin rakentamaan rivi- ja kerrostalojen pihoja – tämä antoi veljeksille mahdollisuuden sijoittaa isompaan välineistöön ja kasvattaa henkilöstöä.

Muutama vuosi aloittamisen jälkeen yritys laajensi vihertöistä purku- ja maanrakennustöihin, mikä oli täysin uutta sen ajan yrityksissä. Maailmanlaajuinen lama 1990-luvulla antoi voimakkaan sysäyksen kasvulle, sillä päteviä työntekijä oli runsaasti tarjolla ja taloudellinen tilanne oli suotuisa. Kaupunkien ulkoistettua urakointiaan oli luonnollista siirtyä myös infrarakentamiseen, mikä tarjosi henkilöstölle ympärivuotista työtä.

2000-luvulle siirryttyä toimitettiin ensimmäisen yritysosto ja aloitettiin urakointi pääkaupunkiseudulla, ja nykyisin yritys onkin laajentunut useimpiin Suomen kasvukeskuksiin. Yksi viimeisimmistä hankkeista on 104-vuotias taimien tukkukauppaan erikoistunut Harviala Oy, minkä avulla pyrimme kehittämään yrityksemme palvelukonseptia entisestään. Nykyään VRJ Group on Suomen monipuolisin, noin 350 henkeä työllistävä rakentamisen yrityskonserni, joka edelleen luottaa samoihin arvoihin – osaamisen ja henkilöstön arvostamiseen, kovaan työntekoon, ja haluun olla alansa edelläkävijä.

Ota yhteyttä