Referenssit

Maasälväntie 2-12 ryhmäkorjaushanke 2015-2016

Maasälväntie 2-12 ryhmäkorjaushanke 2015-2016

Maasälväntie 2-12 ryhmäkorjaushanke 2015-2016

Maasälväntie 2-12 ryhmäkorjaushanke koostui viidestä erillisestä, mutta keskenään samanlaisesta taloyhtiöstä, joissa päätettiin suorittaa yhteistyössä talojen linjasaneeraukset. Talot ovat yksirappusia ja huoneistoja on 47-48 kpl/talo.  Taloyhtiöt ovat osa rakennustaiteellisesti arvokasta Pihlajanmäen asuinaluetta ja siksi myös Museoviraston suojeluksessa.

Ryhmäkorjaushanke suoritettiin vuosien 2015-2016 välisenä aikana siten, että työnalla oli parhaimmillaan kolmen taloyhtiön korjaustyöt. Taloyhtiöissä uusittiin vesijohdot, viemärit sekä huoneistojen märkätilat kauttaaltaan. Huoneistojen sähköt uusittiin osittain ja talojen kellarikerrokset peruskorjattiin.  VRJ:n oma maapuoli uusi myös talojen tonttiliittymät. Lisäksi kahteen taloyhtiöön asennettiin edelläkävijöinä lämmöntalteenottojärjestelmät.

Taloyhtiöt hyötyivät selvästi päätöksestään suorittaa linjasaneeraukset ryhmäkorjaushankkeena ja töiden edetessä osa huoneistoista luovutettiinkin jo sovittuja aikatauluja nopeammin.  Isännöitsijät Mervi Mäki-Aaltio ja Minna Oinonen Isännöinti ja Kiinteistöhuolto MKM Oy:stä antoivatkin kiitosta asiakaspalvelulähtöisyydestä, tiedottamisesta, aikataulujen pitävyydestä sekä ylipäätänsä sujuvasta yhteistyöstä eri osapuolten välillä.

Takaisin

Takaisin

Ota yhteyttä