Palvelut

Putkiremontit

VRJ Rakennus hoitaa putkiremontit kokemuksella ja ammattitaidolla. Meillä on kokemusta erikokoisista ja erityyppisistä linjasaneerauskohteista yli kymmenen vuoden ajalta, joten olemme luotettava valinta niin perinteisen kuin vaihtoehtoisia menetelmiäkin hyödyntävän putkiremontin toteuttajaksi!

Putkiremontit

Putkiremontit kokemuksella ja ammattitaidolla
 

VRJ Rakennus toteuttaa putkiremontit yli kymmenen vuoden kokemuksella. Olemme luotettava valinta niin perinteisen kuin vaihtoehtoisia menetelmiäkin hyödyntävän putkiremontin toteuttajaksi. Asiakkaillemme tehtyjen palautekyselyiden perusteella tätä mieltä ovat myös palvelumme tilaajat.

Kumppaninamme saatte putkiremonttiin ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan, vakiintuneet ja osaavat yhteistyökumppanit, hyvän ja avoimen työilmapiirin sekä monipuoliset palvelut.

 

Putkiremonttien toimintajärjestelmä takaa erinomaisen lopputuloksen

Olemme laatineet linjasaneerauksille erillisen toimintajärjestelmän sen kokemuksen perusteella, jonka olemme saaneet lukuisista erikokoisista ja erityyppisistä hankkeista. Kehitämme järjestelmää edelleen saamiemme palautteiden, kokemusten sekä kehittyvän teknologian myötä.

VRJ Rakennuksen toimintajärjestelmässä hanke on jaettu eri osa-alueisiin. Järjestelmä määrittää aikajanan avulla eri vaiheisiin kuuluvat tarkistukset ja tehtävät sekä niiden vastuuhenkilöt. Järjestelmän apuna toimivat laadun- ja työturvallisuuden valvontaohjelmat sekä taloushallinta- ja aikataulutusohjelmistot. Toimintajärjestelmän avulla varmistamme linjasaneerauksien korkean laadun, aikataulujen pysyvyyden ja mikä tärkeintä, asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Toimimme kaikissa linjasaneerauskohteissamme pääurakoitsijana. Rakennusosaston organisaatioon kuuluu jo yli 1+0 saneerausrakentamisen ammattilaista ja lisäksi laaja verkosto hyväksi havaittuja yhteistyökumppaniurakoitsijoita.

Linjasaneeraukset aina asiakasta kuunnellen

Kaiken toimintamme tärkein kulmakivi on hankkeiden asiakaslähtöisyys. Kuuntelemme osakkaita, kunnioitamme asiakkaidemme koteja ja välitämme siitä, mitä teemme.

Taloyhtiön linjasaneeraus on suuri remontti, mutta se on yhtä aikaa myös mahdollisuus. Asukkaan kannalta tämä on oivallinen tilaisuus toteuttaa myös muita huoneistoon liittyviä remontteja samalla kertaa. VRJ Rakennukselta saat kaikki kotisi remonttiin liittyvät työt ja materiaalit henkilökohtaisella palvelulla. Asiantuntevat työntekijämme auttavat yksilöllisen lopputuloksen aikaansaamisessa.

Myös keittiöremontti on mahdollista toteuttaa putkiremontin aikana.  Kaikki tarvittavat ammattilaiset asbestipurkajista sähköasentajiin löytyvät jo valmiiksi työmaalta ja VRJ:n oma, VRJ keittiöt osasto rakentaa uuden mieleisesi keittiön. Keittiösuunnitelmat hoituvat yksilöllisesti keittiösuunnittelijamme kanssa ja kalusteet saapuvat juuri oikeaan aikaan luotettavasti Suomalaiselta kalustetehtaalta. Myös kodinkoneiden uusiminen on helppoa urakan aikana.  Sinä valitset ja me otamme vastuun siitä, että saat haluamasi lopputuloksen.

Osakkaiden ja asukkaiden yhteyshenkilönä toimii koko projektin ajan sama henkilö, joka on helposti tavoitettavissa. Putkiremontti ei koskaan ole meluton, pölytön tai täysin vaivaton. Siksi VRJ Rakennus tarjoaa talon asukkaille kaiken mahdollisen avun, jolla remontista voidaan tehdä helpompi.

Sujuva tiedottaminen on tärkeä osa onnistunutta linjasaneerausta!

Linjasaneerauksen aikana huomioimme eri henkilöiden erilaiset mahdollisuudet vastaanottaa tiedotteita ja siksi käytämme tiedottamiseen useita eri tiedotuskanavia. Työmaan ilmoitustaulujen ja perinteisen kirjepostin lisäksi käytössänne on jokaiselle hankkeelle erikseen laadittavat extranet-palvelut sekä nopeaan ja tehokkaaseen tiedottamiseen tekstiviesti- ja sähköpostiohjelma.
 

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva putkiremontti ja palvelukokonaisuus!

Ota yhteyttä