Palvelut

Toimitilasaneeraukset

VRJ Rakennus toteuttaa ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin toimitilasaneeraukset laajoista, tuhansien neliöiden tilamuutoksista pienempiin pintaremontteihin.

Toimitilasaneeraukset

Toimitilasaneerauksien ammattilainen

 

Annamme asiakkaillemme aina kaiken osaamisemme sekä täyden työpanoksemme, jotta saavutamme mahdollisimman hyvän lopputuloksen.

Teemme pintaremontteja toimitiloihin, joissa yrityksen ilme halutaan päivittää, sekä tiloihin, joissa vuokralainen ja toimiala vaihtuvat. Tällöin kiinteistöön tehdään usein isompiakin rakenteellisia muutoksia.

Olemme toteuttaneet myös lukuisia erityyppisiä liiketilauudistuksia sekä urakoineet kokonaan uusia liiketiloja. VRJ Rakennus tarjoaa samassa paketissa talotekniikan sekä muut erikoisosaamisalat kaikkiin hankkeisiin. Toimimme pääurakoitsijana kaikissa toimitilasaneerauksissa.

 

Toimistosaneeraukset pitkällä kokemuksella

VRJ Rakennus on erikoistunut ja kokenut toimistosaneeraaja. Saneerausorganisaatioomme kuuluu aina oma työnjohto ja omat rakennusammattimiehet. Erikoisosaamista vaativissa töissä käytämme apuna jo hyväksi havaittuja ammattitaitoisia aliurakoitsijoita.

Tarjoamme toimistosaneerauksia kokonaishinta-arviolla tai kokonaisurakkatarjouksena, joiden liitteeksi laaditaan yksikköhintaluettelot mahdollisia muutoksia varten. Kaiken toimintamme pohjana on tiivis ja luottamuksellinen kumppanuus rakennuttajan kanssa. Tilaajan ja käyttäjän toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla.

Olemme tehneet toimistosaneerauksia myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa kohteissa, kuten Fennia-korttelissa, Kluuvikadulla, Suomen Pankissa, Lasipalatsissa ja uudessa ylioppilastalossa.

Liiketilan saneeraus asiantuntijan avulla

Liiketilan saneeraus kannattaa hoitaa yhdessä kokeneen asiantuntijan kanssa. VRJ Rakennus on ollut mukana toteuttamassa muun muassa uusia kuntosaleja ja ravintoloita sekä hotellisaneerauksia. Kokemusta löytyy lisäksi suurien kauppakeskusten talotekniikan ja vesikattojen korjaustöistä. Liiketilan saneerauksissa pääasiallisia tilaajia ovat olleet kiinteistömanagerit tai isännöitsijät.

Saneerauksen kohteina myös koulut, päiväkodit, terveysasemat ja väestönsuojaluolastot

Kouluihin ja päiväkoteihin on toteutettu useita saneerauksia VRJ Rakennuksen toimesta. Olemme muun muassa toteuttaneet Museoviraston suojeleman Kulosaaren yhteiskoulun vesi-, viemäri- ja sähkösaneerauksen. VRJ Rakennus on toiminut pääurakoitsijana lisäksi esimerkiksi Nöykkiön, Lähdenrannan, Perkkaan ja Sunan koulujen saneeraustöissä sekä päiväkoti Sataman maanrakennus- ja saneeraustöissä.

VRJ on toiminut pääurakoitsijana useassa suuressa väestönsuojasaneeraushankkeessa. Suurimmassa Torkkelinmäen väestönsuojassa oli neliöitä maan alla lähes 15 000m2, kahdessa kerroksessa. Espoon kannussillan väestönsuojassa, urakka-alueella sijaitsi monenlaisia tiloja: kahvila, urheilutiloja, lääkäriasema, sekä mm. teatteri. Tämän hankkeen pääpaino oli koko väestönsuojatilojen talotekniikan uusimisessa kauttaaltaan.

Oulun keskustassa hyvinvointikeskus ODL:n talojen KC-KD laaja peruskorjaus on myös VRJ Rakennuksen urakoima. Sopimuksen sisältöön kuului laajat tilamuutokset, uudet pinnat ja talotekniikka kauttaaltaan koko rakennukseen. Myös vesikatto uusittiin.

 

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva toimitilasaneeraus ja palvelukokonaisuus!

 

Ota yhteyttä