Meille töihin

Työntekijätarinoita

Sami Pikkuaho

Konekuski
VRJ Etelä-Suomi Oy

infrarakentaminen Kunnossapito työntekijätarinat

Aloitin työskentelyn vuonna 2007 Oulussa, kun valmistuin sähköalalta ammattikoulusta. Työhistoriaa olen kartuttanut VRJ:llä jo 10 vuotta. Työni alkoi traktorihommista ja maansiirtotöitä pääsin tekemään kesällä 2007. Armeijan vuoksi pidin yhden vuoden välivuoden ja sen jälkeen palasin takaisin traktorihommiin 2008. Kokemuksen karttuessa maansiirtokonetöistä pääsin työskentelemään puistorakentamisen ja kunnallistekniikan pariin. Konetöissä VRJ:llä pääsen toteuttamaan intohimoani rakentamisen parissa. Työskentely koneiden ja vaihtuvien maisemien parissa on antanut myös uusia mahdollisuuksia kehittyä alalla. Jokaisen päivän ollessa erilainen, oppii aina jotakin uutta. VRJ:llä saan tehdä töitä monipuolisesti ja maisemat vaihtuvat mukavasti. 

Vuonna 2014 muutin Oulusta pääkaupunki-seudulle, mutta sain silti jatkaa saman yrityksen palveluksessa. Työt eivät lopu kesken talvikuukausinakaan, sillä talvisin teen kunnossapitotöitä, johon sisältyy esimerkiksi aurausta ja hiekotustöitä.

VRJ:llä työni on palkitsevaa ja sitä arvostetaan. Työkaverit ovat myös tärkeä osa jokaista päivää, sillä kunnossapitotyöt vaativat joustavaa tiimityöskentelyä. Aamulla on mukava tulla töihin, kun tutut työkaverit ovat vastassa. Lähitulevaisuudessa suunnitelmissa on kehittää itseäni ja mahdollisesti opiskella lisää. Tavoitteena olisi suuntautua työjohtotehtäviin kunnossapitopuolelle VRJ:llä.

Takaisin

Ota yhteyttä