Meille töihin

Työntekijätarinat

Sami Pikkuaho

Koneenkuljettaja
VRJ Etelä-Suomi Oy

Kunnossapito työntekijätarinat

Valmistuin ammattikoulun sähkölinjalta vuonna 2007, minkä jälkeen aloin työskennellä VRJ:llä ensin traktorihommissa, sitten maansiirtotöissä. Armeijan vuoksi pidin yhden vuoden välivuoden, jonka jälkeen palasin takaisin traktorihommiin vuonna 2008. Työkokemukseni karttuessa maansiirtokonetöissä pääsin työskentelemään puistorakentamisen ja kunnallistekniikan pariin.

Pääsen toteuttamaan rakentamisen intohimoani konetöissä VRJ:llä. Työskentely koneiden kanssa, vaihtuvat maisemat sekä monipuoliset työtehtävät ovat mahdollistaneet ammatillisen kehittymisen. Opin joka päivä jotain uutta; jokainen päivä on erilainen.

Muutin Oulusta pääkaupunkiseudulle vuonna 2014, mutta sain silti jatkaa yrityksen palveluksessa. Työt eivät lopu kesken talvikuukausinakaan; teen tuolloin kunnossapitotöitä: esimerkiksi aurausta ja hiekotustöitä.

VRJ:llä työni on palkitsevaa ja sitä arvostetaan. Työkaverit ovat tärkeä osa arkeani, sillä kunnossapitotyöt vaativat joustavaa tiimityöskentelyä. Aamuisin on mukava tulla töihin, kun tutut työkaverit ovat vastassa. Lähitulevaisuudessa suunnitelmissa on kehittää itseäni ja mahdollisesti opiskella lisää. Tavoitteena olisi suuntautua työjohtotehtäviin kunnossapitopuolelle VRJ:llä.

Takaisin

Ota yhteyttä