Meille töihin

Pääkaupunkiseutu: VRJ Etelä-Suomi Oy hakee ympäristö- ja viherrakentamisen työpäällikköä


Haemme pääkaupunkiseudulle viher- ja ympäristörakentamisen työpäällikköä. Vastuualueeseen kuuluvat alkavien urakointien resursointi, alihankinnan kilpailuttaminen ja urakan laskutus yhteistyössä vastaavan mestarin kanssa. Osallistuminen urakkalaskentaan toimialan laskentatiimin kanssa luetaan eduksi.

Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen on tärkeä ominaisuus työssä menestymiseen, koska työmaita on useita hoidettavana. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, koska työpäällikkönä edustat VRJ:tä työmaakokouksissa ja tuotat esitykset lisä- ja muutostöistä tilaajalle yhdessä vastaavan mestarin kanssa. Työpäällikkönä tiedät, miten urakat etenevät taloudellisesti ja aikataulullisesti ja teet tiiviisti yhteistyötä vastaavan mestarin kanssa.

Edellytämme alan koulutusta ja viher- ja ympäristörakentamisen työkokemusta sekä näyttöä vastuullisesta työmaan hallinnasta ja esimiestyöstä. Odotamme vähintään viiden vuoden kokemusta työpäällikön tehtävistä.

Tarjoamme vakituisen ja vastuullisen työn ammattitaitoisessa tiimissä sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden edetä urallasi kasvavassa konsernissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävä
Työpäällikkö, ympäristö- ja viherrakentaminen
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Työskentelytyyppi
Kokopäiväinen
Kontaktihenkilö
Olavi Järvenpää 040 068 2428 etunimi.sukunimi@vrj.fi
Ota yhteyttä