Meille töihin

Lahti: VRJ Etelä-Suomi Oy hakee kunnossapidon työmaapäällikköä


Tule Lahteen kunnossapidon työmaapäälliköksi

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen työntekijää kuuntelevassa, läsnä olevassa ja joustavassa yrityksessä. Työnsuunnittelu, organisointi, aikataulutus ja yhteistyö työntekijöiden, alihankkijoiden ja tilaajien kanssa ovat iso osa arkeasi. Tehtäviisi kuuluvat myös työn laatuun ja työturvallisuuteen liittyvät asiat ja suunnitelmat. Työsi tueksi perehdytämme sinut tehtäviisi huolella ja takaamme sinulle kaiken tuen työsi jokaisella osa-alueella.

Hyvät sosiaaliset taidot, kuuntelemisen taito ja hyvän tavan mukaiset neuvottelutaidot auttavat sinua työsi hoitamisessa. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi rakennusmestari tai insinööri, jolla on vähintään vuoden työkokemus kunnossapidon työnjohtotehtävistä.

Meillä VRJ:llä työskennellään hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä, jossa jokainen työntekijä on tärkeä osa monitaitoista rakennusalan konsernia. Välitämme työntekijöistämme ja panostamme henkilöstöömme monin tavoin. Haluamme, että ihmiset viihtyvät meillä pitkään ja rakentavat kanssamme pitkiä työuria. Tuemme henkilöstöämme ja autamme heitä kehittymään työssään ja ammatissaan. Meillä VRJ:llä työskentelee iso joukko alan parhaimmistoon kuuluvia ammattilaisia, joilta löytyy osaamisen lisäksi myös huumoria, innokasta otetta ja työkaverin auttamisen taitoa. Toivomme löytävämme sopivan henkilön mukaan tiimiimme mahdollisimman pian.

Lisätietoja työnkuvasta antaa Antti Ronkainen, p. 050 401 7088.

Hakemukset toivoisimme lähetettävän rekrytoinnin sähköpostiin: rekry@vrj.fi
Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

 

Työtehtävä
Kunnossapidon työmaapäällikkö
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Työskentelytyyppi
Kokopäiväinen
Kontaktihenkilö
Antti Ronkainen 050 401 7088 etunimi.sukunimi@vrj.fi

Hakijan perustiedot

Työpaikkatiedot

Työpaikan haku

Työkokemus

1. (Viimeisin työkokemus)

2.

3.

Lisätiedot

Ota yhteyttä