Kunnossapidon alueurakointi

VRJ Service tarjoaa kunnossapidon alueurakointia julkisyhteisöille ja yrityksille. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja alueurakointiin niin kesä- kuin talvitöidenkin osalta

Liikenneväylien kunnossapito

Huolehdimme liikenteen turvallisesta sujuvuudesta tehokkaasti. Meiltä saat kattavan ratkaisun auraukseen, hiekoituksiin, harjauksiin ja suolauksiin.

Kunnossapitoa monipuolisesti useisiin kohteisiin

Säilytä ympäristö elinvoimaisena, arvokkaana ja turvallisena. Meiltä myös löytyy vuosien kokemus ja vahva osaaminen kiinteistöjen, viheralueiden, puistojen ja urheilukenttien jatkuvaan ylläpitoon ja talvikunnossapitoon.

Vesistöalueiden rakenteiden ylläpito

VRJ Service tarjoaa erikoistunutta ja tuoretta osaamista kaikenlaisiin vesistöosaamisen tarpeisiin. Säilytämme veneilyreitistöt ja -väylät turvallisina sekä asiakkaita palvelevina. Korjaamme ja uudistamme vesistörakenteita sekä -merkistöä. Olipa esimerkiksi kyseessä sitten viittojen, laitureiden tai poijujen asennukset, on VRJ Service oikea valinta.

Tiimimme ja kalustomme on aina valmiina vaativiin rakennus-, sijaintimittaus-, huolto- ja asennustöihin meri- ja sisävesialueilla ympäri Suomen.

Yritykseltämme on myös mahdollisuus vuokrata työlautta Ariel kuljettajan kanssa tai ilman. Tiedustelut, kalustopäällikkö Pekka Koski.