Toimitilasaneerauksien ammattilainen

Me toteutamme niin pienet kuin suuretkin toimitilasaneeraukset laajoista, tuhansien neliöiden tilamuutoksista pienempiin pintaremontteihin. Teemme pintaremontteja toimitiloihin, joissa yrityksen uusi ilme halutaan päivittää, tai tiloihin joissa vuokralainen ja toimiala vaihtuu. Tällöin kiinteistöön tehdään usein isompiakin rakenteellisia muutoksia.

Olemme toteuttaneet myös lukuisia erityyppisiä liiketilauudistuksia tai urakoineet kokonaan uudet liiketilat. Olemme toteuttaneet useita hankkeita myös koulu- tai päiväkotikiinteistöihin. Saat kauttamme talotekniikan ja muut erikoisosaamisalat samassa paketissa kaikkiin hankkeisiin. Toimimme toimitilaprojekteissa aina pääurakoitsijana.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin. 

Kokenut toimistosaneeraaja

VRJ Rakennus on erikoistunut ja kokenut toimistosaneeraaja. Organisaatiomme kuuluu aina oma työnjohto ja omat rakennusammattimiehet. Erikoisosaamista vaativiin töihin käytämme avuksi jo hyväksi havaittuja aliurakoitsijoita.

Toimistosaneerauksia tarjotaan kokonaishinta-arviolla tai kokonaisurakkatarjouksena, joiden liitteeksi laaditaan yksikköhintaluettelot mahdollisia muutoksia varten. Kaiken toimintamme pohjana on tiivis ja luottamuksellinen kumppanuus rakennuttajan kanssa.

Annamme sinulle kaiken osaamisemme ja työpanoksemme mahdollisimman hyvän lopputulokset saavuttamiseksi. Toimitilakohteissa tilaajan ja käyttäjän toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla. Olemme tehneet toimistosaneerauksia myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa kohteissa, kutenFennia-korttelissa, Kluuvikadulla, Suomen Pankissa ja Lasipalatsissa.

Asiantuntija avuksi liiketilan saneeraukseen

Olemme olleet mukana toteuttamassa uusia kuntosaleja, ravintoloita ja hotellisaneerauksia. Kokemusta löytyy myös suurien kauppakeskusten talotekniikan tai vesikattojen korjaustöistä. Liiketiloissa pääasialliset tilaajat ovat kiinteistömanagerit tai isännöitsijät.

Koulu- ja päiväkotikohteet

Olemme toteuttaneet museoviraston suojeleman Kulosaaren yhteyskoulun vesi-, viemäri ja sähkösaneerauksen ja lisäksi VRJ Rakennus on toiminut pääurakoitsijana mm. Nöykkiön, Lähdenrannan, Perkkaan sekä Sunan koulun saneeraustöissä. Toimimme pääurakoitsijana myös lastenpäiväkoti Sataman maanrakennus- ja saneeraustöissä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle haluamasi palvelukokonaisuus!

Toimitilasaneeraus yksiköntyöpäällikkö
Juha Pellinen
041-5177615
juha.pellinen@vrj.fi