Toimitilasaneerauksien ammattilainen

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin toimitilasaneeraukset laajoista, tuhansien neliöiden tilamuutoksista pienempiin pintaremontteihin. Teemme pintaremontteja toimitiloihin, joissa yrityksen uusi ilme halutaan päivittää, tai tiloihin joissa vuokralainen ja toimiala vaihtuu. Tällöin kiinteistöön tehdään usein isompiakin rakenteellisia muutoksia.

Olemme toteuttaneet lukuisia erityyppisiä liiketilauudistuksia tai urakoineet kokonaan uudet liiketilat. Olemme toteuttaneet monia hankkeita myös koulu- tai päiväkotikiinteistöihin. Saat kauttamme talotekniikan ja muut erikoisosaamisalat samassa paketissa kaikkiin hankkeisiin. Toimimme toimitilaprojekteissa aina pääurakoitsijana.

Monipuolinen toimistosaneeraaja

Olemme kokenut toimistosaneeraaja. Organisaatiomme kuuluu aina oma työnjohto ja omat rakennusammattimiehet. Erikoisosaamista vaativiin töihin käytämme avuksi jo hyväksi havaittuja aliurakoitsijoita. Toimistosaneerauksia tarjoamme kokonaishinta-arviolla tai kokonaisurakkatarjouksena, joiden liitteeksi laaditaan yksikköhintaluettelot mahdollisia muutoksia varten. Kaiken toimintamme pohjana on tiivis ja luottamuksellinen kumppanuus rakennuttajan kanssa. Annamme sinulle kaiken osaamisemme ja työpanoksemme mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Toimitilakohteissa tilaajan ja käyttäjän toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla. Olemme tehneet toimistosaneerauksia myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa kohteissa kuten esimerkiksi Fennia-korttelissa, Kluuvikadulla, Suomen Pankissa ja Lasipalatsissa. 

Asiantuntija avuksi liiketilan saneeraukseen

Olemme olleet mukana toteuttamassa uusia kuntosaleja, ravintoloita tai esimerkiksi hotellisaneerausta. Kokemusta löytyy myös suurien kauppakeskusten talotekniikan tai vesikattojen korjaustöistä. Liiketiloissa pääasialliset tilaajat ovat kiinteistömanagerit tai isännöitsijät.

Koulu- ja päiväkotikohteet

Olemme toteuttaneet museoviraston suojeleman Kulosaaren yhteyskoulun vesi-, viemäri ja sähkösaneerauksen ja lisäksi olemme toimineet pääurakoitsijana mm. Nöykkiön, Lähdenrannan, Perkkaan sekä Sunan koulun saneeraustöissä. Toimimme pääurakoitsijana myös lastenpäiväkoti Sataman maanrakennus- ja saneeraustöissä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle haluamasi palvelukokonaisuus!

Yksikönpäällikkö
Juha Pellinen
041-5177615
juha.pellinen@vrj.fi