Putkiremontit vankalla kokemuksella

VRJ Rakennuksella on kokemusta erikokoisista ja erityyppisistä linjasaneerauskohteista yli kymmenen vuoden ajalta. Pitkällä kokemuksella olemme luotettava valinta niin perinteisen kuin vaihtoehtoisia menetelmiäkin hyödyntävän putkiremontin toteuttajaksi! Asiakkaillemme tehtyjen palautekyselyiden perusteella tätä mieltä ovat myös tilaajat.

VRJ Rakennuksen kumppanina saatte ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan, vakiintuneet ja osaavat yhteistyökumppanit, hyvän ja avoimen työilmapiirin sekä monipuoliset palvelut.

Toimintajärjestelmämme takaa erinomaisen lopputuloksen

Olemme laatineet linjasaneerauksille erillisen toimintajärjestelmän yli kymmenen vuoden aikana tehtyjen hankkeiden kokemusten perusteella. Parannamme järjestelmää edelleen palautteiden, kokemusten ja kehittyvän teknologian mukana.

VRJ Rakennuksen toimintajärjestelmässä hanke on jaettu eri osa-alueisiin. Järjestelmä määrittää aikajanan avulla eri vaiheisiin kuuluvat tarkistukset ja tehtävät sekä niiden vastuuhenkilöt. Järjestelmän apuna toimivat laadun- ja työturvallisuuden valvontaohjelmat sekä taloushallinta- ja aikataulutusohjelmistot. Toimintajärjestelmän avulla varmistumme korkean laadun, aikataulujen pysyvyyden ja mikä tärkeintä, asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Toimimme kaikissa linjasaneerauskohteissa pääurakoitsijana. Rakennusosaston organisaatioon kuuluu jo yli 60 saneerausrakentamisen ammattilaista ja lisäksi laaja verkosto hyväksi havaittuja yhteistyökumppaniurakoitsijoita.

Aina asiakasta kuunnellen

Toimintamme tärkein kulmakivi on hankkeiden asiakaslähtöisyys. Kuuntelemme osakkaita, kunnioitamme asiakkaidemme koteja ja välitämme siitä mitä teemme.

Taloyhtiön linjasaneeraus on suuri remontti, mutta myös mahdollisuus. Asukkaan kannalta tämä on oivallinen tilaisuus toteuttaa myös muita huoneistoon liittyviä remontteja samalla kertaa. Meiltä saat kaikki kotisi remonttiin liittyvät työt ja materiaalit henkilökohtaisella palvelulla. Asiantuntevat työntekijämme auttavat yksilöllisen lopputuloksen aikaansaamisessa. Esimerkiksi keittiöremontin tekeminen linjasaneerauksen yhteydessä onnistuu yhteistyökumppaneidemme ja osaavan henkilökuntamme avustuksella sujuvasti. Osakkaiden ja asukkaiden yhteyshenkilönä toimii koko projektin ajan helposti tavoitettava sama henkilö.

Putkiremontti ei koskaan ole meluton, pölytön tai täysin vaivaton. Siksi tarjoamme asukkaille kaiken mahdollisen avun, jolla remontista voidaan tehdä helpompi. Kauttamme on mahdollista saada esimerkiksi muuttopalvelua tavaroiden siirtämiseen ja suojaamiseen tai vaikkapa sijaisasuntoja.

Käytämme tiedottamisessa useaa eri kanavaa yhdenaikaisesti. Tiedotuskanavat räätälöidään osakkaiden omien toiveiden mukaan ennen rakentamistöiden aloitusta. Käytössänne on myös joka hankkeelle erikseen laadittavat extranet-palvelu. Tiedottamisen onnistuminen on tärkeä osa onnistunutta linjasaneerausta!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle haluamasi palvelukokonaisuus!

Toimialajohtaja
Timo Erkkilä
041-5177603
timo.erkkila@vrj.fi

Laskentapäällikkö
Björn Wicklund
041-5177602
bjorn.wicklund@vrj.fi